header image

Ontdek hoe Ortho Euregio patiënten herinnerd en tot 50% minder no-shows heeft.

Ortho Euregio gebruikt CommuniQate om patiënten te herinneren aan hun afspraak. Daarnaast helpt de AI Assistent met het beantwoorden van vragen.

Ortho Euregio, met locaties in Enschede en Hengelo, heeft te maken met een hoog aantal no-shows, vooral onder jongere patiënten die hun e-mails niet lezen. Dit probleem leidt tot inefficiënties en verlies van tijd en middelen voor de praktijk. Daarnaast is de receptie overbelast met telefoontjes van patiënten die vragen hebben over hun afspraken.

CommuniQate biedt een effectieve oplossing door het implementeren van een WhatsApp-herinneringssysteem. Patiënten ontvangen 90 minuten voor hun afspraak een herinneringsbericht via WhatsApp, met een routebeschrijving afhankelijk van de locatie (Enschede of Hengelo). Bovendien wordt een AI-assistent ingezet om veelvoorkomende vragen automatisch af te handelen en extra informatie te verzamelen voordat een medewerker van Ortho Euregio het gesprek overneemt.

  • 50% Minder No-Shows: Door de WhatsApp-herinneringen vermindert het aantal no-shows met 50%.
  • Minder Belletjes naar de Receptie: Vragen worden nu vaker via WhatsApp gesteld, wat de druk op de receptie verlicht. De AI-assistent zorgt voor efficiënter beheer van veelvoorkomende vragen.

"CommuniQate helpt onze praktijk enorm door de no-shows te halveren en de communicatie met onze patiënten te verbeteren"

Hans - Ortho Euregio

Dankzij CommuniQate ziet Ortho Euregio aanzienlijke verbeteringen in hun afspraakbeheer en klantenservice. Met een drastische vermindering van no-shows en efficiëntere communicatie via WhatsApp is de praktijk nu beter uitgerust om hoogwaardige zorg te bieden. Ze kijken uit naar een voortdurende samenwerking om hun patiëntenservice verder te optimaliseren.

Start vandaag nog met CommuniQate.

Begin direct met het verbeteren van je klantcontacten via WhatsApp. Ontdek hoe eenvoudig het is om je klantenservice en marketing te optimaliseren. Klik op de knop hieronder en ervaar CommuniQate zelf, gratis en zonder verplichtingen.

GIJS: Groen in je straat SendsmartEnergiecontrolGemeente Deventer

Sluit je aan bij tientallen andere succesvolle organisaties.

Geen betaalgegevens nodig.
App screenshot
test

Maico Gieteling

Product Specialist

Gerelateerde artikelen.